28/05/2020
 
 
 
  Benvinguda
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Defunció del P. Alexandre Masoliver
  Vida monàstica
  Professió solemne
  Ordenacions
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
    · Novembre 2019
    · Desembre 2019
    · Gener 2020
    · Febrer 2020
    · Març 2020
    · Abril 2020
  El temps
  Blogs
  Bústia
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Crònica  / Març 2020 
Març 2020
 

Dia 4, dimecres: Classes de cant gregorià amb Juan Carlos Asensio.

Dia 5, dijous: Antoni Bergoños, Sotsdelegat de Defensa de Tarragona, acompanyat de personal de la sotsdelegació, ha visitat el monestir.

Dia 6, divendres: Noemí Llauradó, Presidenta de la Diputació de Tarragona, ha visitat el monestir de Poblet. Ha assistit al res de la Sexta i ha dinat amb la comunitat.

Dia 8, diumenge: Al vespre ha començat la setmana d’exercicis espirituals. Enguany són predicats per Mons. Juan Antonio Martínez Camino, jesuïta, bisbe auxiliar de Madrid.

Dia 14, dissabte: D’acord amb la resolució adoptada pel Govern de la Generalitat, el monestir ha tancat les seves portes a la visita turística fins a nou avís, per a la prevenció i control de la infecció de la Covid-19. També han tancat la botiga i l’hostatgeria, tant l’externa com l’interna. També, d’acord amb el que han disposat els bisbes de Catalunya, han quedat suspeses les misses amb fidels i tant la missa conventual com l’ofici diví se celebrarà a portes tancades.

Dia 15, diumenge: Ha presidit la missa conventual Mons. Juan Antonio Martínez Camino, amb les portes de l’església tancades. Després ha marxat cap a Madrid.

Dia 22, diumenge: Avui, diumenge Laetare, s’ha cantat la missa conventual amb totes les peces, tant de l’ordinari com del propi, en gregorià. Fins i tot s’ha cantat el tractus abans de l’evangeli, cosa que feia molts anys que no es cantava. I tot sense la presència de fidels, a causa de l’epidèmia pel coronavirus 2019.

Dia 29, diumenge: Avui hem tingut recreació especial amb cafè per celebrar que F. Edwin Oblitas ha fet 50 anys, amb un pastís fet a casa, ja que les pastisseries són tancades per mor de l’epidèmia.

Dia 31, dimarts: Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya, ha trucat per telèfon al P. Abat interessant-se per l’estat de salut de la comunitat.
 
Castellano  
English
Français
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005