28/05/2020
 
 
 
  Benvinguda
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Defunció del P. Alexandre Masoliver
  Vida monàstica
  Professió solemne
  Ordenacions
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
    · Novembre 2019
    · Desembre 2019
    · Gener 2020
    · Febrer 2020
    · Març 2020
    · Abril 2020
  El temps
  Blogs
  Bústia
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Crònica  / Gener 2020 
Gener 2020
 

Dia 8, dimecres: Classes de cant gregorià amb Juan Carlos Asensio.

Dia 9, dijous: Ha vingut a l’hostatgeria el periodista Jordi Salvat, del diari Ara, per fer un reportatge sobre els monjos de Poblet.

Dia 12, diumenge: A la tarda, el P. Josep Alegre ha anat a la Casa d’Espiritualitat Maria Immaculada de Tiana, on ha predicat durant una setmana un recés per als capellans diocesans de l’arquebisbat de Barcelona.

Dia 13, dilluns: F. Jurijus Šavlinskis i F. Llorenç Villagrasa, junt amb el P. Abat, han anat al monestir de Solius fins al dissabte 18 per al recés preparatori a la professió solemne.

Dia 20, dilluns: A la tarda, Mn. Jaume González Padrós ha donat una xerrada sobre la Constitució Sacrosanctum Concilium del Concili Vaticà II sobre la litúrgia.

Dia 21, dimarts: El P. Abat ha anat a Tarragona per visitar María José Figueras, Rectora de la Universitat Rovira Virgili.

Dia 25, dissabte: El P. Abat ha presidit la missa a l’església de Natzaret de Tarragona, en commemoració del 475 aniversari de la Congregació de la Puríssima Sang de N. S. Jesucrist.

Dia 26, diumenge: En la solemnitat dels abats de Cister Robert, Alberic i Esteve, a la missa conventual, presidida pel P. Abat, F. Jurijus Šavlinskis i F. Llorenç Villagrasa han fet la professió solemne.

Dia 27, dilluns: El Grup parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya al Congrés de Diputats s’ha reunit al Palau de l’abat.

Dia 29, dimecres: El P. Abat, acompanyat de F. Llorenç Villagrasa, ha anat al monestir de l’Escorial per assistir al funeral per la infanta Pilar de Borbó. Han pernoctat dues nits al monestir de la Santa Cruz del Valle de los Caídos.
 
Castellano  
English
Français
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005