28/05/2020
 
 
 
  Benvinguda
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Defunció del P. Alexandre Masoliver
  Vida monàstica
  Professió solemne
  Ordenacions
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
    · Novembre 2019
    · Desembre 2019
    · Gener 2020
    · Febrer 2020
    · Març 2020
    · Abril 2020
  El temps
  Blogs
  Bústia
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Crònica  / Desembre 2019 
Desembre 2019
 

Dia 2, dilluns: A la tarda, Mn. Jaume González Padrós ha donat una xerrada sobre la Constitució Sacrosanctum Concilium del Concili Vaticà II sobre la litúrgia.

Dia 4, dimecres: Classes de cant gregorià amb Juan Carlos Asensio. / Han vingut al monestir i s’han estat a l’hostatgeria externa Antoine Fayet i família, propietaris del monestir de Fontfreda.

Dia 8, diumenge: El P. Abat, acompanyat de F. Jurijus Šavlinskis, ha anat a la Pobla de Mafumet on ha presidit l’eucaristia i ha fet un pregó, com a primer acte de les Festes Decennals de la Mare de Déu del Lledó.

Dia 9, dilluns: Avui s’ha començat el trasllat i restauració de la tomba de Ramon Folc VI de Cardona, anomenat el Prohom Vinculador. / Han vingut a Poblet i han dinat amb la comunitat Josep M. Carbonell i Juan Echániz, Cap de gabinet de la Diputació de Barcelona.

Dia 10, dimarts: A la tarda, el P. Abat ha anat a Cervera per a l’enterrament de la germana Dolors, cordimariana.

Dia 11, dimecres: Al matí, ha visitat el P. Abat la directora de la Zona Escolar Rural Poblet. / El P. Abat ha anat a Barcelona a una reunió en la Direcció general de Patrimoni cultural de la Generalitat.

Dia 13, divendres: El P. Abat ha anat a la Delegació del Govern Espanyol de Barcelona per entrevistar-se amb la Delegada Teresa Cunillera. Al migdia, ha visitat Pere Aragonès, Vicepresident del Govern de la Generalitat.

Dia 14, dissabte: Ha vingut Enric Olivé, acompanyat de membres de la família Elias, que ha fet donació al monestir de diversos llibres i objectes d’art. / El P. Abat ha anat a la tarda a Tarragona per presidir l’eucaristia al monestir de les carmelites descalces en la festa de sant Joan de la Creu.

Dia 15, diumenge: Ha visitat el monestir la família Carbó-Batet.

Dia 17, dimarts: El P. Salvador Batet ha anat a Tarragona per participar en el Consell del Presbiteri de l’arquebisbat.

Dia 19, dijous: A la tarda, xerrada del germà Lluís Serra Llansana, marista, sobre la psicologia de la vida religiosa.

Dia 20, divendres: Al matí, hi ha hagut a l’església un concert de Nadal dels nens de la Zona Escolar Rural Poblet, que han cantat cançons nadalenques.

Dia 21, dissabte: El P. Abat, acompanyat del P. Salvador Batet, ha anat a la catedral de Tarragona per assistir a la missa d’imposició del pal·li a l’arquebisbe Mons. Joan Planellas. La missa era presidida pel nunci Mons. Bernardito C. Auza.

Dia 23, dilluns: Al migdia, Salvador de Brocà ha vingut al monestir i ha fet donació de diverses obres d’art.

Dia 27, divendres: El P. Abat ha anat al monestir de monges cistercenques de Lazkao, al País Basc, amb el P. Lluc Torcal, Procurador general de l’Orde, per tractar del document de la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i les Societats de Vida Apostòlica «Cor orans» sobre la vida contemplativa femenina, i preparar el Capítol general de l’Orde.

Dia 29, diumenge: A la tarda, amb l’església de Poblet plena de gom a gom, el grup Tornaveus ha interpretat el cant de la Sibil·la.

Dia 30, dilluns: El P. Abat ha tornat de Lazkao i ha fet lliurament als alcaldes de Vimbodí, l’Espluga de Francolí i de Montblanc, de la recaptació del concert solidari per la riuada d’octubre passat.   

Castellano  
English
Français
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005