09/04/2020
 
 
 
  Benvinguda
 
  Benvinguda
 
  Comunitat monàstica
  Salutació del P. Abat
  Els capítols de l'Abat
  Defunció del P. Alexandre Masoliver
  Vida monàstica
  Professió solemne
  Ordenacions
  Hostatgeria del Monestir
  Cultes
  Necrologi
  Crònica
  El temps
  Blogs
  Bústia
  Contacte
 
  Hostatgeria
 
  Orgue
 
  Vida espiritual
 
  Arrels
 
  Turisme
 
  Germandat
 
  Cosmos Poblet
 
  Botiga
 
  Agenda i actualitat
 
  Arxius i biblioteca
 
  Enllaços d'interès
 
Comunitat monàstica  / Salutació del P. Abat 
Salutació del P. Abat
 
Us vull donar una paraula de benvinguda al nostre web. El monestir de Poblet vol sumar-se a l’existència d’altres webs amb l’objectiu d’informar, oferir un servei i ser receptius a les vostres veus i opinions.

Volem facilitar informació referent a tot allò que estigui relacionat amb el monestir: visita del monument, actes i vida de la comunitat de monjos, perquè us pugueu posar en contacte amb nosaltres per accedir a la nostra hostatgeria, a les publicacions, etc.

Volem oferir un servei espiritual: perllongar el testimoniatge de la nostra vida monàstica en l’oferiment de les nostres homilies, materials o notes per a homilies, textos de Sants Pares, poetes, pregàries, orientacions i suggeriments concrets perquè pugueu fer la vostra oració.

Volem facilitar-vos una bústia. Perquè pugueu fer arribar les vostres veus fins a nosaltres, per compartir amb nosaltres allò que cregueu més oportú o necessari: preguntes, informació...

D’alguna manera serà un estar més a prop de vosaltres, del món, perquè el monjo no pot estar sinó en el cor del món amb el seu testimoniatge d’amor. I també serà una manera que vosaltres estigueu més a prop del monestir, de nosaltres els monjos, perquè pugueu descobrir que hi ha valors —silenci, solitud, comunió, oració, bellesa— que són de tots els temps. També, d’aquest.

Us ofereixo amb tot el meu afecte una salutació d’amic.

+ Octavi Vilà, abat de Poblet
Castellano  
English
Français
 

      
      © Abadia de Poblet · 2005